Algemene ziekenhuisbedden

Algemene ziekenhuisbedden

single crank handleiding Algemeen ziekenhuis medische bed te koop Goede kwaliteit is te zien. Hoogwaardige staal- en meshversterkingsconstructies zijn steviger, duurzamer en duurzaam. ABS-bedafval en versterkte aluminium vangrail, wij maken alleen hoogwaardige medische bedden en zorgen voor elke gebruiker.
Praat nu

Productdetails

single crank handleiding Algemeen ziekenhuis medische bed te koop

Goede kwaliteit kan worden gezien. Hoogwaardige staal- en meshversterkingsconstructies zijn steviger, duurzamer en duurzaam. ABS-bedafval en versterkte aluminium vangrail, wij maken alleen hoogwaardige medische bedden en zorgen voor elke gebruiker.

Algemeen ziekenhuis ultralight medical beds.png

Productbeschrijving: gedetailleerde informatie: buitenmaat: 2050 x 900 x 550 (lang x breed x bed hoog) bed met hoogfrequent staallassen

Vorming, redelijke structuur, sterke, duurzame oppervlaktebehandeling. Geschikt voor oudere patiënten die niet uit bed kunnen komen of ongelegen zijn om uit bed te komen.

Zorg voor behandeling voor hen om te rusten, te reizen en de dagelijkse zorg te verlenen, om het niveau van verpleging te verbeteren, de patiënt te verbeteren.

Kwaliteit van leven, met name geschikt voor gezinnen, medische gemeenschapsinstellingen, verpleeghuizen, geriatrische ziekenhuizen.

Algemeen ziekenhuis lichtgewicht medische bedden.png

Het bi-directionele interferentiebeschermingsapparaat heeft een plastic voetbedekking met een bedpoot.

Het bed kan worden geproduceerd op 0 - 80 graden in het medische bed. De tafel, het infusieframe, het voetwiel, de leuning, de kop van het ABS-bed kunnen naar behoefte worden toegevoegd.

De gespecialiseerde fabrikant van het medische bed kan de tafel, het infusieframe, het voetwiel, de leuning, de ABS-kop verhogen. Het heeft de speciale matras nodig.


Kenmerk van ziekenhuisbed

1) Dubbel handmatig cranksysteem

2) ABS bed hoofd, 6 aluminium bars hek kan gaan op en neer.

3) 4 stuks zachte botsbestendige bumpers

4) accessoires: 5 "universele zwenkwielen (2 stks met rem, 2 stks zonder rem), 2 stks urine haken, 6 stks IV drip gaten

5) Geïntegreerd stempelframe en behandeld met elektrostatisch spuiten, antiveroudering en roest

6) Max laden: 280 Kg

7) Is beoordeeld en voldoet aan de normen van ISO13485: 2003

通用 图 1 (2) .jpg

通用 图 1 (1) .jpg


Voordeel:

1. lage moq: het kan voldoen aan uw promotionele bedrijf heel goed.

2.OEM geaccepteerd: We kunnen elk ontwerp produceren.

3. Goede service: we behandelen klanten als vriend.

4. Goede Kwaliteit: we hebben strenge kwaliteitscontrole-systeem. Goede reputatie in de markt.

5. snelle en goedkope levering: we hebben grote korting van expediteur (lang contract).


Bestelgids

Algemene bestelinformatie

We zijn erg trots op ons werk en op de grote verscheidenheid aan producten die we aanbieden. Wij zijn ervaren in het onderhoud van de Zuid-Amerikaanse markt, de Europese markt, het Midden-Oosten en Afrika markt. Houd er rekening mee dat onze productie doorlooptijden afhankelijk zijn van specifieke artikelen en artikelhoeveelheden. Ons succes is gebaseerd op ons begrip van de eisen en de aard van promotiedoeleinden en marketing. Daarom zorgen we er altijd voor dat elke bestelling op tijd wordt afgeleverd.


Toepassing:

Goede kwaliteit kan worden gezien. Hoogwaardige staal- en meshversterkingsconstructies zijn steviger, duurzamer en duurzaam. ABS-bedafval en versterkte aluminium vangrail, wij maken alleen hoogwaardige medische bedden en zorgen voor elke gebruiker.

通用 图 - 轮椅 .png


Onze service:

Geniet van onze one-stop service
Wij bieden douanedocumentatie, verzendingslogistiek, verzekeringen, kwaliteitsinspecties, formulier A, formulier E-certificaten en productgaranties.

OEM / ODM-mogelijkheden

We hebben de mogelijkheid om een breed scala aan nieuwe artikelen te ontwerpen en te produceren volgens de vereisten van de kopers.

Kwaliteitspunten met garantie
Alle artikelen die we leveren hebben de CE- en ISO 13485-goedkeuring. We bieden ook een garantie van één jaar voor de meeste van onze producten.

Neem vandaag nog contact met ons op
Blader door de showroom van onze producten om te ontdekken wat we voor u hebben


Voor meer informatie, stuur ons vandaag een e-mail en wij antwoorden binnen 24 uur.Hot Tags: algemeen ziekenhuis medische bedden, China, Foshan, fabriek, leveranciers, goedkoop, beste

Onderzoek

You Might Also Like