Handmatig ziekenhuisbed voor ouderen

Dubbel functie handmatig ziekenhuisbed : ABS bedhoofd, bedstaart, mooi, eenvoudig te installeren. Ponsen bed oppervlak, oppervlakte elektrostatisch spuiten, mooi en duurzaam.
Praat nu

Productdetails


Productspecificatie:

Double Function manual hospital disabled bed


* hoge kwaliteit blaas type medische ABS kunststof (PP) * 1 paar.

* verdikt en verlengd aluminiumlegeringsmateriaal * 1 paar.

* geruisloze onafhankelijke remwielen * 4 stks

* duurzame roestvrijstalen opvouwbare crank * 2 stks

* dik staalmateriaal sterk en veiligheidsframe * 1 set

* over pucnching koudgewalst stalen bedboard * 1 st


Productdetails:

Double Function manual supplies hospital bed

Professionele verwerking, hoge laadcapaciteit

Koudgewalst staal met hoge sterkte gebruikt voor bedplank

Double Function manual hospital lightweight bed

Rond rugframe, hoofdbord gecombineerd met ronde haak, duurzaam en elegant.

Bedboard hoeken nemen boogontwerp aan, proctect kras van gebruikersvorm

Double Function manual hospital ultralight  bed

Elk bed geleid keurt onafhankelijke rem mute vergrendeling zwenkwiel goed

Onafhankelijke rem

Het verschil tussen een bed voor medische zorg en een bed voor thuiszorg

Het is niet eenvoudig om een oude man te hebben, vooral een oude man die altijd bij hem moet zijn. Zoveel mensen kiezen voor een thuisverzorgingsbed, maar veel gebruikers zullen ons vragen wanneer ze een aankoop doen, het verschil tussen een medische zorgbed en een thuisverzorgingsbed. Hieronder zal Xiaobian u enige kennis introduceren over thuisverzorgingsbedden en medische zorgbedden, in de hoop u te helpen. Omdat het verzorgingsbed een verzorgingsproduct is dat de laatste jaren steeds bekender is geworden.

Volgens de verschillende functies kan het verlamde patiëntenverzorgingsbed worden onderverdeeld in elektrisch verpleegbed, handmatig verpleegbed, multifunctioneel verpleegbed, enz. Volgens de verschillende gebruiksplaatsen is het verpleegbed opgedeeld in een thuisverzorgingsbed en een medisch zorgbed. Bedden voor medische zorg zijn de belangrijkste markt voor traditionele zorgbeddenfabrikanten, maar onder de algemene trend van economische ontwikkeling, zijn de brede vooruitzichten van thuisverzorgingsbedden ook bezorgd door fabrikanten van zorgbedden. Bedden voor thuiszorg en bedden voor medische zorg zijn verschillend van ontwerp en functioneren als verschillende verzorgingsproducten.

We verschillen in functionaliteit tussen bedden voor thuiszorg en bedden voor medische zorg. Het medische verzorgingsbed is een verzorgingsbedproduct dat wordt gebruikt in ziekenhuizen en andere plaatsen en de mate van conformiteit in structuur en functie is zeer hoog, en de personalisatie-eisen van het verzorgingsbed zijn relatief klein. Bedden voor thuiszorg zijn dat echter niet. Thuisverzorgingsbedden worden meestal verstrekt voor individuele klanten. Verschillende thuisgebruikers hebben verschillende vereisten voor thuisverzorgingsbedden. De gepersonaliseerde functies van zorgbedden daarentegen zijn meer bezorgd. Er zijn verschillen in werking tussen bedden voor thuiszorg en bedden voor medische zorg. Verpleegkundigen, zorgverleners en andere professionals in veel ziekenhuizen die bedden voor medische zorg gebruiken, zijn bekend met de functie en werking van het verpleegbed en kunnen zich aanpassen aan de complexe vereisten van het verpleegbedgebruik. Maar bedden voor thuiszorg zijn dat niet. Gebruikers van thuisverzorgingsbedden zijn niet-professionals, en het is moeilijker om complexe verpleegbedden te gebruiken als een persoon die niet is blootgesteld aan de zorgsector.


Contact:

E-mail: tina@tianjinlinkang.com

WhatsApp: + 0086-15102293459

Wechat: 0086 15102293459  

Elke geïnteresseerde rolstoel, neem contact met ons op

Hot Tags: handmatig ziekenhuisbed voor ouderen, China, Foshan, fabriek, leveranciers, goedkoop, best

Onderzoek

You Might Also Like