The Cheap Bedside Double Rocking Hospital Medisch bed voor gehandicapten nachtkastje Double Rocking Nursing Bed voor verpleeghuis

The Cheap Bedside Double Rocking Hospital Medisch bed voor gehandicapten nachtkastje Double Rocking Nursing Bed voor verpleeghuis

Het goedkope dubbele bed voor verpleegbedden op het bed voor gehandicapten ziekenhuisbed Goede kwaliteit is te zien. Hoogwaardige staal- en meshversterkingsconstructies zijn steviger, duurzamer en duurzaam. ABS-bedafval en versterkte aluminium vangrail, wij maken alleen hoogwaardige medische bedden en zorgen voor elke gebruiker.
Praat nu

Productdetails

Productdetails:

 Nachtkastje dubbel schommelen verpleging uitgeschakeld bed.png

Materiaal:

ABS hoofd / voet bord, afneembaar

Aluminium zijhek 2st
MS-geperforeerd platform met ventilatiegat
Opvouwbare crank om buitenuitsteken te voorkomen
Zwaar uitgevoerd zwenkwiel - geruisloos

Andere optionele apparaten: matras, eettafel

Nachtkastje dubbel schommelen verpleging ultralicht bed.png


Kenmerken:

1. Bedstead is gemaakt van koolstofstaal metalen bakken vernis methode gebruikt om roestwerende, geavanceerde antibiose poeder gecoat

2. Afneembaar bed en losse kop. Met lock-catach-type systeem, gemakkelijk los te koppelen voor redding, speciale verpleging, de patiënten veilig verplaatsen.

Nachtkastje dubbel schommelen verpleging lichtgewicht bed.png

3. Optionele opvouwbare leuning van aluminiumlegering

4. Bed panel is gemaakt van een stap molding koudgewalst staal, met uitstekende prestaties in anti-slip en luchtdoorlatendheid.

88

Productspecificatie:

1. vorm: 2080 * 960 * 550 mm, bedgrootte: 1960 * 900 mm.

2. platen: gevormd door koudgewalste staalplaat, eind van bed: ABS grondstof.

3. Koreaanse flip-tafel, met behulp van roestvrij stalen buis en geavanceerde ABS-materiaal composiet.

4. vijf aluminiumlegering opvouwbare vangrail, onafhankelijke remschijf wieldiameter 125 mm.

5. bedbenen en de schroefstaaf keuren één vormend het stempelen deel goed om het lange termijngebruik zonder misvorming te verzekeren.

6. 60 * 60 mm brede kop van hoge kwaliteit schroef, witte ABS opvouwbare crank.

7. Rugleuning 0 ~ 80 graden, de beenhoek 0 ~ 45 graden, het gewicht met maximaal 250 kilogram

Productiestroom

ziekenhuis bed.jpg

Tianjin Linkang Medical Apparatus Co., Ltd. is een professionele fabrikant van medische apparatuur . Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van elektrische rolstoelen, handbewogen rolstoelen, rolstoelen voor rolstoelen, rollators, krukken en wandelstokken, ziekenhuisbedden, enz.

Met goed uitgeruste faciliteiten en sterke technische technici, geschoolde werknemers, strikt management en professioneel verkoopteam, producten van hoge kwaliteit, redelijke prijs, service van topkwaliteit , worden onze producten algemeen erkend en uitgebreid gebruikt in ziekenhuisprojecten en andere ziekenhuisindustrieën in huis en in het buitenland.

Wij heten u van harte welkom om contact met ons op te nemen voor toekomstige zakelijke relaties en wederzijds succes te bereiken!Hot Tags: de goedkope bedside dubbele schommelen ziekenhuis medische bed voor gehandicapten nachtkastje dubbel schommelen verpleegbed voor verpleeghuis, China, Foshan, fabriek, leveranciers, goedkoop, beste

Onderzoek

You Might Also Like