Experts zeggen 8 aandachtspunten bij het kopen van een rolstoel

- Dec 10, 2019-

De aanschaf van een rolstoel is een relatief belangrijke zaak, die van cruciaal belang is voor het herstelvermogen van de patiënt. Het kopen van een rolstoel voor afspraak is erg onduidelijk voor de patiënt en kan schade aan de patiënt veroorzaken.


1. Wiel landen. Wanneer de gebruiker alleen rijdt, of hij nu op een kleine steen drukt of een kleine hobbel passeert, zullen de andere wielen niet gaan drijven, waardoor de neiging wordt de controle te verliezen of plotseling te draaien.


2. De breedte, lengte, hoogte van de stoel, de hoogte van de rugleuning en de hoogte van de armleuning moeten geschikt zijn voor mij en er moet een kussen zijn om doorligwonden te voorkomen.


3. Staande golffunctie. Toen de verzorger de patiënt naar de helling duwde om de auto te remmen en uit elkaar te gaan, kon de rolstoel niet naar beneden glijden of omrollen.


4. Minimale cirkelradius. Maak een tweewegs draaiing van 360 graden op het testoppervlak van de graden, die niet groter mag zijn dan 0,85 meter.


5. Minimale commutatiebreedte. De minimale gangpadbreedte die de rolstoel een keer 180 graden kan omkeren is niet meer dan 1,5 meter.


6. Onveranderlijk uiterlijk. Wanneer de gebruiker de helling op gaat klimmen of alleen de helling overrijdt, kan hij zijn hoofd niet optillen en naar beneden vallen.


7. Andere hulponderdelen, zoals anti-vibratie-installatie, apparaatarmsteun en rolstoeltafel.


8. Taxi offset. Afwijking betekent dat de apparatuur uit balans is en dat de afwijking van de nullijn in het 2,5-graden inspectiespoor minder dan 35 cm moet zijn.


Wanneer u een rolstoel koopt, kunt u merken dat u om 8:00 uur hierboven een goede rolstoel kunt kopen. Wanneer u een rolstoel koopt, kunt u niet naar de verkoper luisteren. U moet de belangrijkste punten kennen om een rolstoel te kopen voordat u een goede rolstoel kunt kopen.