Hoe kun je in het begin van het seizoen goed werk maken van epidemische preventie?

- Apr 07, 2020-

Met de vaststelling van de eerste keer dat de school wordt geopend, is het een onderwerp dat steeds meer ouders bezighoudt hoe goed werk te doen op het gebied van campusepidemiepreventie en persoonlijke hygiëne van studenten. Hoe kan epidemiepreventie aan het begin van het schoolseizoen goed worden uitgevoerd?

image

Controleer de tips


Hoe kunnen scholen het goed doen bij het voorkomen van epidemieën?


1. Klaslokaal, bibliotheek, laboratorium, isolatieplaats etc. worden dagelijks ontsmet.


2. Leerlingen van alle niveaus komen de school op het verkeerde moment en op het verkeerde moment binnen en controleren strikt de toegang van buitenlands personeel tot de school.


3. De speciaal toegewezen persoon is verantwoordelijk voor het bewaken van de temperatuur van al het personeel dat de campus binnenkomt en het is verboden om de campus te betreden in geval van abnormale temperatuur.


4. De leerlingen 0010010 # 39; bureaus in de klas zijn gescheiden door scheidingswanden.


5. Wanneer studenten eten, moeten ze ervoor zorgen dat één persoon en één doos eten worden toegewezen door speciaal personeel en dat ze eten aan de verkeerde piek en aan de verkeerde tafel.


6. Klaslokalen, restaurants, bibliotheken, laboratoria en andere plaatsen moeten te allen tijde worden geventileerd.


7. Het toilet wordt dagelijks grondig gedesinfecteerd, regelmatig geïnspecteerd en voorzien van voldoende handdesinfecterend middel.


Hoe kunnen studenten het goed doen bij het voorkomen van epidemieën?


1. Besteed elke dag aandacht aan handhygiëne, leer de wastechniek in zeven stappen en probeer handdesinfecterend middel mee te nemen.


2. Neem elke dag je temperatuur op. Als je merkt dat je temperatuur abnormaal is, moet je dit op tijd aan je leraar melden. Indien mogelijk dient u uw eigen thermometer mee te nemen.


3. Draag maskers van huis tot school. Probeer te lopen, fietsen of een eigen auto naar school te nemen.


4. Tijdens de maaltijd moeten we de maaltijden scheiden met andere studenten, de handen wassen voor en na de maaltijd en vermijden dat we mensen verzamelen om te praten.


5. Neem op de juiste manier deel aan lichaamsbeweging, versterk de immuniteit van het lichaam, verhoog of verlaag kleding op tijd volgens de weersomstandigheden en voorkom dat u koud wordt.