Opmerkingen over het gebruik van rolstoelaccessoires

- Apr 17, 2020-

Als veel mensen rolstoelen gebruiken, moeten we letten op de details van rolstoelaccessoires. Kunnen bijvoorbeeld de banden van rolstoelen worden gebruikt? Of u nu wat smeermiddel moet aanbrengen of niet, u moet controleren of er problemen zijn met de rolstoelaccessoires voordat u de rolstoel gebruikt.

Let eerst op veiligheidskwesties. Bij het betreden of verlaten van de deur of bij het tegenkomen van obstakels, moeten rolstoelaccessoires voorzichtig worden gebruikt. Het is het beste om met een gelijkmatige snelheid te rijden. De rijsnelheid moet ook tussen 3-5 km en de patiënt liggen. Leg bijvoorbeeld uit hoe snel de snelheid is, wat gevaarlijk is voor de veiligheid.

Ten tweede, laat de rolstoel bij het gebruik van een rolstoel op een helling niet kantelen of van richting veranderen, en rem niet hard tijdens het afdalen, maar rem langzaam om kantelen te voorkomen. En het maximale laadvermogen van de rolstoel is 180 pond, als het groter is, moet u contact opnemen met de fabrikant voor speciale fabricage.