Potentiële kansen voor de industrie van medische hulpmiddelen na de epidemie

- Apr 28, 2020-

Epidemische situatie maakt het belang van een upgrade van medische apparaten op een allround manier belangrijk

Hoewel getroffen door de epidemische omgeving, zal de hele medische apparatuurindustrie onvermijdelijk verschillende verliezen lijden, maar in vergelijking met het toerisme, de horeca en andere industrieën zijn de verliezen die door de epidemie voor de medische apparatuurindustrie worden veroorzaakt, beperkt en van korte duur. De auteur schat optimistisch in dat na de uitbraak, met de invoering van verschillende nationale belastingverminderings- en bijstandsbeleidsmaatregelen, de meeste ondernemingen de verliezen geleidelijk kunnen verhalen en weer normaal kunnen functioneren.


Integendeel, op de lange termijn zal het uitbreken van de epidemie de vraag van de markt 0010010 # 39 in grote mate en de mate van aandacht bevorderen, met name de producten die verband houden met ademhaling, detectie, noodpreventie en -controle, ICU-constructie en gezondheidsbescherming, die de piekvraag zullen inluiden in het proces van marktuitbreiding en vestiging op de grond na de epidemie.

Volgens de cijfers van de Chinese Medische Vereniging is het aantal bedden / totale bedden op de binnenlandse ICU 5% - 6%, in ontwikkelde landen is 15%, in de Verenigde Staten is {{3} }%, is de prevalentie in China relatief laag en is het aantal geïsoleerde IC's relatief klein.

Tijdens de epidemie waren alle delen van het land vol met noodinformatie over verschillende soorten veiligheidsmaskers, beschermende kleding, veiligheidsbrillen, ademhalingsapparatuur, infrarood warmtebeeldcamera's en andere items. Aangenomen wordt dat het land in de toekomst zeker meer zal investeren in medische hulpmiddelen en diverse medische middelen, vooral als belangrijk medisch materiaal voor noodgevallen, sommige medische hulpmiddelen kunnen worden opgenomen in de nationale strategische langetermijnreserve om de sociale vraag te waarborgen.

De epidemische situatie luidt een grotere markt in voor producten voor desinfectie, gevoelige controle en gezondheidsbescherming


Desinfectiegevoelige producten. Door het uitbreken van de epidemie werd het woord 0010010 quot; desinfection 0010010 quot; een hot zoekwoord in een oogwenk. Naar verluidt heeft laoken medical sinds 11 februari 27350 bestellingen ontvangen voor desinfectieapparatuur. In de avond van februari 3 kondigde het bedrijf aan dat de vraag naar producten met betrekking tot epidemische preventie en anti-epidemie sterk toenam als gevolg van de verspreiding van de epidemie, en het bedrijf 0010010 # 39 ; s producten van desinfectie, temperatuurmeting, bloedzuurstofmeter en masker waren niet op voorraad.


Medische benodigdheden voor noodbescherming. Na de uitbraak heeft het gebrek aan maskers, thermometers en aanverwante productieapparatuur voor verbruiksartikelen het gebrek aan constructie van medische noodsystemen volledig blootgelegd.