Het proces van het nemen van een rolstoel in een vliegtuig

- Nov 22, 2019-

1. Vraag bij de helpdesk of het servicepersoneel bij welke balie de speciale passagiers instappen. Er is een speciale teller om deze procedure af te handelen, om lange wachtrijen te voorkomen.


2. Bij het instappen van de instapkaart kunt u onderhandelen over de stoelpositie, u kunt naar de voorkant vragen, dicht bij de badkamer, bij het gangpad of bij het raam. Meestal zal het worden aangepast, als het laat is, zal het moeilijker zijn. Maar nu kunt u online een stoel kiezen, nadat de website het ticket heeft besteld, let op of er een prompt is.


3, de normale procedure is: vraag een rolstoel aan wanneer u een instapkaart aanvraagt, er zijn twee soorten rolstoelen, gewone rolstoelen en rolstoelen in de cabine. Nadat u de instapkaart hebt opgehaald, weet u hoe laat het personeel u ophaalt en wacht. Als u meer rolstoelen hebt, let dan meer op. Er kan worden gesuggereerd dat er geen rolstoel nodig is in de cabine, zodat het personeel wat problemen kan besparen. Het personeel wordt behandeld in overeenstemming met de bestelling en het personeel wordt vaker overhandigd, dus er is meer communicatie nodig om de effici├źntie te waarborgen. Ik heb de personeelslijst gezien en de situatie waarin de passagiers niet overeenkomen. In feite verspil ik veel tong en tijd.


4. U kunt de zending echter ook aan de deur aanvragen. Als u kunt, hoeft het personeel de rolstoel op de luchthaven niet te duwen. We zullen onze eigen rolstoel gebruiken om ons naar de deur te sturen. Tip: ingecheckte bagage die moet worden verpakt, is om de pakketkosten te innen. We kunnen wat touwen meenemen (ik heb een paar lange veters meegenomen), de rolstoelen zelf bundelen en de mensen ophalen die je direct kunt sturen. Hallo.


5. Na het passeren van de veiligheidscontrole wacht het personeel op de instapplaats op een aangewezen locatie. Als het een afgelegen locatie is, kunt u een lift aanvragen wanneer u de instapkaart incheckt, maar het is omslachtig en verspilt tijd. Het kan ook vertragingen veroorzaken. De hoofdluchthaven lijkt twee liften te hebben. We lijken het niet te hebben. Neem bij het instappen contact op met het personeel dat de machine van tevoren heeft gestuurd om hobbels en andere situaties te voorkomen.


6. Als er tijdens de vlucht ongemak is, kunt u onderhandelen met de stewardess. De ene is om tijd voor de andere partij voor te bereiden en de andere is om de spanning te verlichten. Wees niet ongemakkelijk en zeg het niet. Bijvoorbeeld: u kunt nog een paar kussens of kussens hebben.


7. Draag altijd een veiligheidsgordel tijdens de vlucht. Wanneer u van de machine stapt, moet u er rekening mee houden dat wanneer iemand de bagage van de bovenkant van het hoofd haalt, deze plotseling iets zal laten vallen of stoten.


8 worden rolstoelen over het algemeen gescheiden van gewone bagage genomen, maar ook gemengd. De rolstoelen op de luchthaven zijn niet veilig, dus het is het beste om ze te controleren voordat u ze gebruikt.


9. Nadat het personeel de overdracht heeft voltooid, vergeet dan niet om hen te bedanken, want ze zijn erg moeilijk. Dit soort fysiek werk maakt geen onderscheid tussen mannen en vrouwen. Ik heb geleerd dat veel meisjes een zware rolstoel moeten duwen. Sommige dagen moeten tientallen keren worden gepusht. Net als de grote luchthaven zoals de Capital Airport en Pudong Airport, is het erg moe om twee mijl te lopen. Het is echt moeilijk om meerdere keren op de rolstoel te komen (en af en toe naar de klachten te luisteren). En ze betalen niet veel.