Wat vindt u van de toename van de zeevracht?

- Dec 09, 2019-

Onlangs hebben verschillende rederijen, zoals Maersk en Dafei, hun tarieven regelmatig aangepast, en de uitgebreide vrachttarieven vanuit Azië naar verschillende landen en regio's over de hele wereld zijn gestegen, golf na golf, en de zeevrachtprijzen zijn gestegen!

image

De toename van zeevracht betekent de toename van zijn eigen kosten, dus voor de verkoper is het mogelijk dat deze partij goederen helemaal niet veel geld zal verdienen. De stijging en daling van de verzendkosten is zelfs nooit uitgelokt. Als de verzendkosten relatief stabiel zijn, is het goed om te zeggen dat de angst de stijging van de verzendkosten is, wat voor veel grensoverschrijdende verkopers een hoofdpijn is.


Waarom gaat de zeevracht omhoog? Waar houdt het verband mee? Vervolgens zal ik u de belangrijkste factoren laten zien die verband houden met de opkomst van zeevracht, zodat de verkoper dit van tevoren kan aanpakken.


Over het algemeen worden de laatste verzendkosten elke week bijgewerkt, wat meestal wordt bepaald door het logistiek transportbedrijf.


1. Wanneer de verzendkosten van de rederij relatief krap zijn, leidt dit tot een verhoging van de totale verzendkosten. Daarom zijn vrienden die zich bezighouden met import en export handel beter om hun eigen vaste logistieke logistieke partners te vinden, om ervoor te zorgen dat hun goederen normaal kunnen worden vervoerd, en de verzendkosten zeer redelijk zijn, dat wil zeggen wanneer er meer verzendkosten zijn goederen in de markt als geheel, zal de prijs van verzending stijgen.


2. Wanneer de prijs van internationale stookolie stijgt, stijgen ook de kosten van zeetransport, omdat het zeetransport ook stookolie nodig heeft.


Zowel binnenlandse als internationale havens zijn onderverdeeld in laagseizoen en hoogseizoen. Met de verandering van de aanbodvraag zal de prijs natuurlijk fluctueren, wat leidt tot de toename van zeevracht. De verkopers moeten dus op tijd op de verandering van de verzendkosten letten, zichzelf een psychologische voorbereiding geven en hun verzendplan redelijk regelen.