1. 2 Miljoen gevallen zijn bevestigd in de Verenigde Staten. Een burgemeester beweerde in november vorig jaar het nieuwe coronavirus te hebben opgelopen

- May 06, 2020-

Volgens de epidemische gegevens die zijn vrijgegeven door de Johns Hopkins University in de Verenigde Staten vanaf 6: 30 op mei 6, Pekingse tijd, waren er 1201337 bevestigde gevallen en { {4}} sterfgevallen in de Verenigde Staten. Vergeleken met de dag ervoor 0010010 # 39; s 6: 30 gegevens, 24432 nieuwe bevestigde gevallen en 2405 nieuwe sterfgevallen werden gevonden bij de Verenigde Staten.


Michael Melham, burgemeester van Belville, New Jersey, zei op april 30 dat hij in november het nieuwe coronavirus had opgelopen 2019, meldden Amerikaanse media. De test toonde ook aan dat hij antilichamen had tegen het nieuwe coronavirus. Het eerste bevestigde geval van nieuw coronavirus werd gemeld in de Verenigde Staten op 20 januari, meer dan twee maanden later dan de door meilem genoemde infectiedatum. Melem is van mening dat veel van de eerdere ernstige griepvirussen waarschijnlijk het nieuwe coronavirus zijn. Hij benadrukt dat het antilichaam in zijn lichaam al heel lang bestaat, niet recentelijk is aangemaakt; hij is de afgelopen maanden alleen naar Puerto Rico gereisd en heeft alleen gewoond.