CMEF uitgesteld tot 3 juni tot 6 2020

- Apr 07, 2020-

Wat betreft de nieuwe behoeften op het gebied van preventie en bestrijding van epidemische longontsteking door coronavirus, heeft Shanghai een belangrijk noodmechanisme voor de volksgezondheid gelanceerd en moeten allerlei grootschalige openbare evenementen worden opgeschort. Om de gezondheid en veiligheid van exposanten en branchevrienden te garanderen, heeft het organisatiecomité besloten het CMEF in het National Convention and Exhibition Centre (Shanghai) uit te stellen van april 9 tot 12, {{3 }} tot juni 3 tot 6, 2020, met onveranderde locatie.


0010010 quot; All for the people 0010010 # 39; s health 0010010 quot ;, de epidemie voor de grenzeloze liefde! In deze onzichtbare oorlog 0010010 quot; epidemie 0010010 quot; zien we de verantwoordelijkheid en ruggengraat van alle medische collega's op het kritieke moment. CMEF 0010010 # 39; s vele exposanten racen tegen de klok om technologische onderzoeks- en ontwikkelingsinnovatie uit te voeren, moeilijkheden te overwinnen om de continue levering van allerlei dringend noodzakelijke medische materialen aan de frontlinie te verzekeren, help de verspreiding van de epidemie te beperken met praktische acties, win kostbare tijd om het leven van mensen 0010010 # 39 te redden en laat de wereld opnieuw getuige zijn van de snelheid en kracht van China! We groeten de 0010010 quot; angel in white 0010010 quot; vechten tegen de epidemie! Eerbetoon aan de collega's in de industrie en de internationale tegenhangers die hulp bieden in de frontlinie en voor de frontlinie! Bergen en rivieren zijn anders, de wind en de maan zijn hetzelfde! Ik denk dat door de beslissende maatregelen van de regering en de eenheid van de hele samenleving de koude winter eindelijk voorbij zal zijn en we de epidemie zullen verslaan.


Met de uitbraak hebben we een dieper begrip van de belangrijke rol van innovatie van medische technologie, samenwerking tussen bedrijven in binnen- en buitenland en de ontwikkeling van klinische gezondheid bij het beschermen van de menselijke gezondheid. Als 's werelds toonaangevende 0010010 # 39; s toonaangevende platform voor de medische industrie, zal CMEF de vooruitgang van de medische wetenschap en technologie en de internationale samenwerking tussen bedrijven blijven bevorderen door de kracht van het platform, en zal het blijven samenwerken met collega's uit de industrie in binnen- en buitenland om de ontwikkeling van de industrie te bevorderen en de wereldgezondheid te helpen.


Bedankt voor je deelname en steun aan CMEF. Onze excuses voor het ongemak veroorzaakt door de vertraging van de tentoonstelling. We zijn ervan overtuigd om met u samen te werken om een ​​professioneel evenement voor de industrie te blijven presenteren! In juni ontmoet CMEF u in Shanghai!