Export van medische maskers, OK-jassen, beschermende kleding en andere producten, de noodzakelijke procedures

- Apr 30, 2020-

Wat zijn de procedures die nodig zijn om producten zoals medisch desinfectiemiddel, medische maskers, medische OK-jassen en medische beschermende kleding te exporteren?

We weten allemaal dat alle goederen procedures nodig hebben voor import en export. Dit is het geval bij gewone goederen, vooral medische benodigdheden. Onlangs willen veel mensen medische maskers exporteren, maar ze mogen niet exporteren en worden vastgehouden. De belangrijkste reden is dat de exportkwalificaties en overzeese vereisten verschillen.


Welke procedures zijn nodig voor de export van medisch desinfectiemiddel en maskers?

1. Binnenlandse werkmaatschappijen moeten over overeenkomstige exploitatievergunningen beschikken, dat wil zeggen over exploitatievergunningen voor medische benodigdheden en import- en exportvergunningen.

2. Als het een geschenk is, of een aankoop namens een geschenk, of een aankoop namens een aangesloten bedrijf (broer, moeder of dochteronderneming), moeten de inkoopfabrikant en het bedrijf beschikken over relevante kwalificatiedocumenten.

3. Het logo op de productverpakking moet compleet zijn, inclusief de houdbaarheid, de inhoud van het ingrediënt, het productiebedrijf, de normale registratievergunning, enz. Als het product niet in China mag worden verkocht, is het een drie-geen-product en mag het niet verwacht via formele kanalen naar het buitenland te gaan.

4. MSDS, de MSDS-normen van verschillende landen zullen verschillend zijn, inclusief maskers, desinfecterende alcohol, desinfecterende doekjes, 8 4 desinfecterende middelen, enz., Moeten niet alleen MSDS doen, maar moeten ook een identificatierapport voor gevaarlijke goederen doen en REACH (205 items worden alleen gebruikt voor inklaring).

5. De normen voor export naar verschillende landen zullen verschillen. In Europa en de Verenigde Staten zijn de maskers in de Europese en Amerikaanse normen bijvoorbeeld 0010010 quot; gezondheidsbedreigende stoffen en mengsels 0010010 quot ;. De maskers die naar Europa en de Verenigde Staten worden uitgevoerd, moeten CE-gecertificeerd zijn. Als ze naar Zuid-Korea worden geëxporteerd, hebben ze ook lokale medicijnen nodig. De toezichthouder voert het record uit. (Inclusief basis exporterende landen zoals Japan, de Verenigde Staten en Australië, gerelateerde medische producten moeten worden gecertificeerd door een lokale instantie die vergelijkbaar is met de Food and Drug Administration voordat ze kunnen worden geëxporteerd)

Verschillende landen hebben verschillende vereisten voor maskers, ontsmettingsmiddelen en andere producten. Als u wilt exporteren, is het raadzaam om vooraf een bureau of ontvangend bedrijf te zoeken en te bevestigen dat de producten voldoen aan de vereisten en normen van de lokale verkoop om te voorkomen dat de goederen worden vastgehouden of geretourneerd. Situatie, tevergeefs tijd, energie en geld verspillen.

Voor zelfgebruik, maskerproducten die naar vrienden of familieleden worden gestuurd, ligt de aanbevolen hoeveelheid binnen een redelijk bereik, te veel zal ook door de douane worden vastgehouden.

Medische chirurgische maskers, medische beschermingsmaskers, medische maskers en andere medische apparatuurproducten moeten bij de uitvoer strikt worden opgevolgd en moeten voldoen aan de relevante normen van het exporterende land, anders kunnen er meer lastige gevolgen zijn.