Goed! China, Singapore, Zuid-Korea en andere landen om de havenkosten te verlagen en de gratis heap-periode te verlengen!

- May 08, 2020-

Door de wereldwijde epidemie zijn de havens van veel landen gesloten en is de lading gestopt, gestrand en ernstig verstopt, en is het verzendvolume van multinationale rederijen afgenomen.


Om de impact van de epidemie op de scheepvaartindustrie te verminderen, hebben veel havens in veel landen een bepaald tariefverlagingsbeleid aangenomen en hebben de gigantische scheepsmaatschappijen niet stilgezeten. Ze hebben relevant beleid gelanceerd om de druk te verminderen.

China: het bedrag van de preferentiële noodmaatregelen zal meer dan 1 miljard yuan bedragenOm de logistieke kosten van buitenlandse handelsondernemingen verder te verlagen, zijn er van maart 1 tot juni 30 geen import- en exportkosten voor de aanleg van vrachthavens en de overheidsprijzen zoals vrachthaventarieven en de beveiligingskosten voor havenfaciliteiten worden met 20% verlaagd. Naar schatting zal eind juni het cumulatieve bedrag van de verschillende preferentiële noodmaatregelen voor grote havenbedrijven in China meer dan 1 miljard yuan bedragen.


11 lokale havens, waaronder Guangzhou, Shenzhen, Zhuhai, Shanghai, Tianjin, Xiamen en Ningbo hebben preferentiële maatregelen ingevoerd.

Singapore: 50% korting op havengeldenOm nieuwe uitbraken van coronavirus tegen passagiersschepen te verminderen, heeft de MPA besloten {0}}% havenconcessies te verlenen voor alle aan de haven gebonden cruiseschepen en veerboten. Voor cruisemaatschappijen die ernstig zijn getroffen door de epidemie, heeft het preferentiële beleid van Singapore 0010010 # 39 de druk tot op zekere hoogte verlicht.


De MPA zei dat het nieuwe aanbod zou worden toegekend tussen maart 1, 2020 en augustus 31, 2020, bovenop het bestaande aanbod van volledige havengelden.


0010010 quotum; Alle cruiseschepen en regionale veerboten met een havenverblijf van niet meer dan 5 dagen, evenals haventransportschepen die passagiers vervoeren, komen in aanmerking voor het nieuwe aanbod. Hiervan zullen naar verwachting meer dan 600 schepen profiteren, waardoor in totaal meer dan $ 1 miljoen wordt bespaard in zes maanden. 0010010 quotum;

Zuid-Korea: 5 miljard gewonnen Operation AwardDe nieuwe coronavirus-longontsteking (Busan-poort), die Busan-poort wordt genoemd, zei in maart 19 dat het 18 miljard 700 miljoen gewonnen (110 miljoen yuan zou investeren) ) ter ondersteuning van fondsen om de Hongkongse en scheepvaartsector te helpen bij het overwinnen van moeilijkheden bij de nieuwe benarde toestand van longontsteking.


Voor schepen die in Busan, China en Japan varen, wordt in totaal 5 miljard gewonnen (ongeveer 30 miljoen yuan) toegekend voor exploitatie binnen een jaar. Het steunbedrag wordt één voor één toegewezen op basis van het aandeel van het totale aantal schepen dat de haven van Busan binnenkomt en het aantal aankomsten van elke rederij. 0010010 nbsp; Tegelijkertijd voor de goederen die nodig zijn om op andere terminals te worden overgeslagen, zullen enkele transportkostensubsidies worden gegeven om de operationele last van de rederij te verlichten. Aangezien de epidemie bovendien zal leiden tot een afname van de overslag, zal het voor rederijen meer stimulansen geven om doorvoer aan te trekken 0010010 nbsp;