Port Nucleic Acid Detection Capabilities dekken in feite bestaand inkomend personeel

- Apr 22, 2020-

Het gezamenlijke preventie- en controlemechanisme van de Staatsraad hield een persconferentie op de 20 e om de situatie te introduceren van het verbeteren van de detectiecapaciteiten en het versterken van de medische behandeling bij de poortepidemische preventie- en controlepoort. Zhou Yuhui, adjunct-directeur van de National Health and Health Commission 0010010 # 39; s CDC, zei dat hij de 0010010 -quota; vier vroege 0010010 -quotes zal blijven uitvoeren ; maatregelen op een allround manier en doen het goed in gemeenschapspreventie en -bestrijding. Tegelijkertijd wordt het genormaliseerde preventie- en controlemechanisme van tijdige detectie, snelle verwijdering, nauwkeurige controle en effectieve behandeling geperfectioneerd.


Onlangs hebben de Suifenhe-haven, de grens tussen China en Vietnam, de grens tussen China en Myanmar en andere regio's onvoldoende preventie- en controlemogelijkheden en bestaat er een groot risico op import van buitenlandse epidemische situaties. Het gezamenlijke preventie- en controlemechanisme van de Staatsraad vereist dat alle regio's de inzet van medische en gezondheidsmiddelen in de provincies en regio's coördineren en de bescherming van personeel en materialen voor de preventie en bestrijding van epidemieën in havens versterken. Zhou Yuhui zei dat de nationale experts op het gebied van ziektebestrijding en het medische team de lokale bevolking zullen helpen het preventie- en controleprogramma verder te verbeteren, en echt een volledig gesloten kringloopbeheer op te zetten van het doorsturen van checkpoints, immigratiecontrole, gemeenschapsonderzoek, poliklinische monitoring en medisch behandeling en verhoog het aantal testreagentia, medische apparatuur en ondersteuning voor beschermende materialen.


Momenteel inspecteren de nationale grensinspectiediensten meer dan 20, 000 mensen die dagelijks de transportvoertuigen binnenkomen, goed voor meer dan 70% van het totale aantal mensen dat het land binnenkomt. De National Immigration Administration heeft afzonderlijke observatie, gesloten beheer, lichaamstemperatuurcontrole en regelmatige nucleïnezuurdetectiemaatregelen genomen voor verschillende in- en uitstapvoertuigen om de import van epidemieën effectief te voorkomen.


Liu Haitao, directeur van de afdeling grensinspectie en -beheer van de National Immigration Administration, zei dat als een Chinees bemanningslid langer dan 14 dagen op zee is geweest en in goede gezondheid verkeert, toegang is toegestaan ​​als er geen problemen met toegangsquarantaine. Bemanningsleden die minder dan 14 dagen oud zijn, moeten na aankomst in het land in quarantaine worden geplaatst om de deadline van 14 dagen in te halen. Voor grensoverschrijdend vervoer van auto's en treinen moeten buitenlandse werknemers dezelfde dag vertrekken en Chinese vrachtchauffeurs moeten maatregelen nemen zoals recordbeheer, bewaking van de lichaamstemperatuur en regelmatige detectie van nucleïnezuur. Internationale vliegtuigbemanningen worden op een gesloten manier beheerd. Bemanningsleden die het beperkte gebied van de haven niet verlaten en op de internationale routes willen blijven vliegen, zijn vrijgesteld van grenscontroleprocedures. Op luchthavens waar de omstandigheden dit toelaten, hebben grensinspectiediensten speciale doorgangen opgezet om gecentraliseerde inspecties van bemanningsleden uit te voeren om het risico op kruisbesmetting te verminderen.