Verchroomde opvouwbare niet-pneumatische rolstoel

Verchroomde opvouwbare niet-pneumatische rolstoel

Deze rolstoelen werden ingezet om het bereik van Wightlink voor de drukke zomervakantie te vergroten.
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving:


Deze chromen rolstoel heeft een nieuw verstelbaar zitsysteem met een maximale zitdiepte van 18 "tot 20", waardoor het meer geschikt is voor langere gebruikers.

Ontworpen met stijl en instelbaarheid in het achterhoofd, het is het nieuwste in deze reeks rolstoelen en net als bij de originele modelkenmerken, die allemaal zijn ontworpen om gemakkelijk in gebruik en esthetisch te zijn.

Naast het aanbieden van een rolstoeloplossing voor grotere gebruikers die eerder moeite hadden met het vinden van een geschikte rolstoel,

een versie voor zwaar werk is ook verkrijgbaar in zitbreedten 20 ", 22" en 24 "voor gebruikers met een gewicht tot 170 kg.


Product detail foto's:


verchroomde opvouwbare rolstoel.jpg


Deze rolstoel kan gemakkelijk worden ingeklapt en in de auto worden gedragen, zeer geschikt om te reizen of om uit te gaan.


verchroomde opvouwbare handmatige rolstoel.jpg


Het is een niet-pneumatische achterband met verchroomde handrim, zeer glanzend en antiroest.


verchroomde handmatige rolstoel.jpg


Roestvrij stalen panelen en stalen handrem, zorgen voor gebruikersveiligheid.


verchroomde portable rolstoel.jpg


Zachte en PVC-armleuning, comfortabel om te dragen en rust.


verchroomde ultralichte rolstoel.jpg


Duurzame X-brace, ondersteunt de hele rolstoel, 1,5 mm stalen pijp draagt een zware belasting.


Product specificaties:

QQ 截图 20171027165117.png


Product applicatie:


Niet alle handicaps zijn hetzelfde en omdat ze zich op verschillende manieren manifesteren, is het moeilijk om generalisaties te maken. Ongelooflijk geavanceerde, lichtgewicht exoskeletten en zit-sta stoelen zijn alleen echt geschikt voor mensen met een goede bovenlichaamsterkte. Mensen met lagere wervelletsels of aandoeningen die alleen hun beenspieren beïnvloeden, kunnen ze misschien gebruiken. Maar voor mensen met neuromusculaire aandoeningen, bijvoorbeeld, zou zelfs een zit-sta-stoel een te grote druk op hun lichaam zijn.


Onderhoud:


Ons onderhoud is erg stict met de rolstoelen, omdat er in de loop der jaren weinig problemen zijn geweest en we zelden contact hebben gehad met Hayling-rolstoelen, behalve om extra modellen te bestellen vanwege hun populariteit en prestaties.


Bedrijfsinformatie:


LINKANG is ontwikkeld tot een allesomvattende entiteit met R & D, ontwerp, productie en handel. We houden ons aan het nastreven van de ondernemende en innovatieve geest. Het bracht de moderne managementmodellen naar voren en bracht het in de praktijk.

LINKANG streeft er voortdurend naar om de markt te ontmoeten en tegemoet te komen aan de behoefte van de klanten om een beroemd nationaal merk vorm te geven. Wij zijn bereid om onze mooie toekomst met u naar voren te brengen!


Verpakking en verzending

Verpakking: dozen worden ordentelijk geplaatst.

Verzending: laadhoeveelheid wordt perfect berekend op vol vermogen in een 20GP / 40GP / 40HQ.Hot Tags: verchroomde opvouwbare niet-pneumatische rolstoel, China, Foshan, fabriek, leveranciers, goedkoop, beste

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk