Hoog vermogen batterij en motor Elektrische rolstoel

Hoog vermogen batterij en motor Elektrische rolstoel

Deze elektrische rolstoel is met een duurzame batterij en een krachtige motor. Het belangrijkste voordeel van een elektrische rolstoel boven de handmatige tegenhanger is dat het zeer weinig moeite kost om het deel van de gebruiker te gebruiken en te bedienen.
Praat nu

Productdetails

Productbeschrijvingen

Sommige elektrische stoelen presteren uitstekend buitenshuis, maar zijn te volumineus voor gebruik binnenshuis. Andere elektrische rolstoelen zijn compact genoeg om in de kofferbak van een grote auto te passen, maar presteren niet goed. Andere elektrische rolstoelen kunnen gemakkelijk binnenshuis navigeren, maar zijn niet geschikt voor zwaar gebruik buitenshuis.

Basisinformatie over het product

参数 .jpg

De basisvragen die je moet stellen voordat je een elektrische rolstoel koopt, zijn:

  • Gaat u de elektrische rolstoel voornamelijk buiten, binnen of beide gebruiken?

  • Ga je je rolstoel vervoeren?

  • Wat is de smalste breedte waar je stoel doorheen moet gaan?

  • Hoeveel weeg je?

  • Welke zitstijl vind je het meest comfortabel, kapitein, solide pan of revalidatie?

  • Welk type bereik en snelheid wilt u bereiken?

  • Door bovenstaande vragen te beantwoorden en vervolgens die antwoorden op de informatie in deze handleiding toe te passen, kunt u elke rolstoel het beste beoordelen door de klasse en het model te vinden die de meeste vrijheid voor uw levensstijl bieden.

Detailfoto's


opvouwbare rugleuning elektrische wheelchair.jpg

Het belangrijkste voordeel van een elektrische rolstoel boven de handmatige tegenhanger is dat het zeer weinig moeite kost om het deel van de gebruiker te gebruiken en te besturen.


solide voorbanden elektrische rolstoel.jpg

Sommige elektrische stoelen presteren uitstekend buitenshuis, maar zijn te volumineus voor gebruik binnenshuis. Andere elektrische rolstoelen zijn compact genoeg om in de kofferbak van een grote auto te passen, maar presteren bijna niet.

vaste achterbanden elektrische rolstoel.jpg

Andere elektrische rolstoelen kunnen gemakkelijk binnenshuis navigeren, maar zijn niet geschikt voor zwaar gebruik buitenshuis.Onze belofte

We zijn bereid om de kwaliteit van onze producten te garanderen, Linkang zal een verschillende garantieperiode bieden op basis van verschillende rolstoelonderdelen, en kan ook gratis slijtonderdelen voor de containerbestelling leveren, klanten kunnen de slijtagedelen op tijd in hun eigen land gemakkelijk vervangen.


FAQ

Vraag: Wat is de MOQ?

A: 100pieces.

Vraag: Wat is de betalingstermijn?

A: T / T, L / C, West unie, PayPal.

Vraag: Tot nu toe, hoeveel landen heb je geëxporteerd? Hoeveel sets van machines heb je geproduceerd?

A: We hebben geëxporteerd naar 36 landen en tienduizenden rolstoelen.Hot Tags: High Power batterij en motor elektrische rolstoel, China, Foshan, fabriek, leveranciers, goedkoop, beste

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk