Onderhoudsvrije elektrische zuurstoffoelie

Onderhoudsvrije elektrische zuurstoffoelie

Oudere mensen en gehandicapte vrienden kunnen niet langer rekenen op de hulp van anderen en kunnen zelfstandig lopen door elektrische rolstoelen te gebruiken, waardoor hun leven en werk gemakkelijker en handiger wordt.
Praat nu

Productdetails

product Introductie

Elektrische rolstoelen zijn rolstoelen die bijdragen aan de bediening van de elektromotor en de navigatie. Meestal is een kleine joystick op de armleuning gemonteerd in plaats van een handmatige elektrische rolstoel.

Volgens de manipulatiemodus is het handig voor de joystick en wordt het ook geregeld door verschillende schakelaars, zoals een kop of een zuigsysteem.


Productdetails

opklapbare armleuningen elektrische rolstoel.png

De elektrische rolstoel wordt aangedreven door een lithiumbatterij, die herhaaldelijk kan worden opgeladen, klein van formaat, licht in gewicht, energiebesparing en milieubescherming.

opvouwbare rugleuning elektrische rolstoel.png

elektrische rolstoel kan met de hand worden geduwd, handslinger, elektrisch rijden, vrije conversie

 

volledig intelligente controller elektrische rolstoel.png

elektrische rolstoel vouwframe, gemakkelijk op te bergen en te vervoeren

solide voorbanden elektrische rolstoel.png

elektrische rolstoel intelligente bedieningshendel, zowel linker- als rechterhand kunnen worden bediend

massieve achterbanden elektrische rolstoel.png


hoge veiligheidsfactor, intelligente elektromagnetische remmen en handmatige remmenTIM截图20180816184320.jpg


Elektrische rolstoeltoepassing

Aangezien de huidige wereldbevolking bijzonder vergrijst, en de ontwikkeling van speciale gehandicaptengroepen de gevarieerde behoeften van de oudere gezondheidsindustrie en speciale groepsindustriemarkten biedt, hoe overeenkomstige producten en diensten voor deze speciale groep te leveren, is uitgegroeid tot een gezondheidszorgdeskundige en A onderwerp van gemeenschappelijk belang voor alle sectoren van de samenleving. Met het verbeteren van de levensstandaard van bewoners hebben mensen hogere eisen gesteld aan de kwaliteit, prestaties en het comfort van de producten. In combinatie met het versnelde tempo van het stadsleven, besteden kinderen minder tijd aan de verzorging van ouderen en patiënten thuis, ouderen en gehandicapten. Het is lastig voor mensen om handbewogen rolstoelen te gebruiken, zodat ze geen goede zorg kunnen krijgen. Hoe dit probleem op te lossen, is een onderwerp van toenemende bezorgdheid geworden voor de samenleving. Met de geboorte van elektrische rolstoelen hebben mensen de hoop gezien om weer nieuw leven te krijgen.


Elektrische rolstoelclassificaties:

Op materiaal:

1, gewoon staal

2, roestvrij staal

3, aluminium legering

4, lucht-en ruimtegering

5, magnesiumlegering

Volgens de oppervlaktebehandelpunten:

1, plating

2, anodiseren

3, bakken verf

4, spuit plastic


bedrijfsinformatie

Linkang is een toonaangevende leverancier van revalidatiegeneesmiddelen die oplossingen biedt voor gehandicapten en ouderen. Ons product bestaat uit een handmatige en elektrische rolstoel, scootmobiel, loophulpmiddelen, ziekenhuisbed. Tot nu toe zijn onze producten goed geaccepteerd in 80 landen en regio's.


FAQ

Q: wat is de producerende tijd en levertijd?

A: Als we voorraad hebben, levering aan xingang-poort slechts 1 dag. Geen voorraad, zal 30 dagen zijn na bevestiging van het contract (afhankelijk van ons productieschema).

Vraag: Wat is de MOQ?

A: 100pieces.

Vraag: Wat is de vertrekhaven?

A: Wij zijn gevestigd in Tianjin stad, meestal Tianjin Xingang poort.

Vraag: Wat is de betalingstermijn?

A: T / T, L / C, West unie, PayPal.

Vraag: Kun je OEM (gebruikt mijn logo en kleur)?

A: Ja, we kunnen OEM met uw logo en kleurontwerp.

Vraag: Tot nu toe, hoeveel landen heb je geëxporteerd? Hoeveel sets van machines heb je geproduceerd?

A: We hebben geëxporteerd naar 36 landen en tienduizenden rolstoelen.Hot Tags: onderhoudsvrije zure batterij elektrische rolstoel, China, Foshan, fabriek, leveranciers, goedkoop, best

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk