Economische opvouwbare rolstoel met hoge dichtheid aluminium

Economische opvouwbare rolstoel met hoge dichtheid aluminium

Het proces van rolstoelontwerp heeft als eerste doel het produceren van rolstoelen die uitzonderlijk presteren en de juiste zitplaatsen voor een rolstoelgebruiker bieden. Het ontwerp van de rolstoel houdt ook in dat de gebruiker de juiste houdingssteun krijgt zonder de duurzaamheid, veiligheid en sterkte te verzwakken.
Praat nu

Productdetails

Aluminium rolstoel beschrijving

Specificaties voor rolstoelontwerp worden gemaakt door de industrie als geheel, wat betekent dat mensen betrokken zijn op elk niveau van de industrie. Dit zou onder meer overheidsinstanties omvatten die verantwoordelijk zijn voor rolstoelregelingen, de fabrikanten die het ontwerp maken, de ingenieurs van de rolstoelfabrikant zijn ook bij het proces betrokken.


Aluminium rolstoelen

Hier zijn veel beslissingen die moeten worden genomen en een goed begrip van hoe elke beslissing andere beslissingen zal beïnvloeden is belangrijk. Als u bijvoorbeeld een lage zithoogte kiest, kunt u geen grote wielen kiezen omdat de wielen de zithoogte beïnvloeden. Een ander voorbeeld zou zijn, als u 70 graden voetsteunen kiest, kunt u mogelijk geen 8 "zwenkwielen kiezen.Vaak is het kiezen van de juiste rolstoelconfiguratie voor een rolstoel een schijnbaar eindeloze reeks compromissen.Onderdelen en accessoires voor aluminium rolstoelen


ALUMINIUM ROLSTOEL BEELDEN WEERGEVENROLSTOELPARAMETERS

TIM截图20180512110715.jpg


TOEPASSING :
Dit product is geschikt voor de werkingsmoeilijkheden van gehandicapten, patiënten en kwetsbare ouderen in plaats van het lopen van gereedschap.


AFTER-SALES SERVICE:

Wij zijn een van de professionele rolstoelfabriek hier in China,
Beste productiecapaciteit, beste kwaliteitscontrole, beste service,
We zijn begonnen als een fabriek voor de productie van rolstoelen, elektrische scooters, knie revalidatieapparatuur, gespecialiseerd in lichtgewicht draagbare opvouwbare rolstoel.

Hot Tags: economische opvouwbare rolstoel met hoge dichtheid aluminium, China, Foshan, fabriek, leveranciers, goedkoop, best

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk