Gehandicapte opvouwbare tienerrolstoel

Gehandicapte opvouwbare tienerrolstoel

Rolstoelen zijn een belangrijk hulpmiddel voor revalidatie. Rolstoelen zijn niet alleen een vervoermiddel voor lichamelijk gehandicapten en mensen met beperkte mobiliteit, maar wat nog belangrijker is, ze zijn in staat om te oefenen en deel te nemen aan sociale activiteiten met behulp van rolstoelen.
Praat nu

Productdetails

product Introductie

Controleer voor gebruik van de rolstoel en binnen een maand of de bouten loszitten. Als het los zit, draai het dan op tijd aan. Controleer bij normaal gebruik om de drie maanden of alle onderdelen goed zijn. Controleer de verschillende moeren op de rolstoel (met name de bevestigingsmoer van de achteras). Als het los zit, moet het op tijd worden afgesteld en vastgedraaid.


Productdetails

ultralichte kinderen kleine rolstoel.png

Het kan worden gevouwen.

Het is erg handig om buiten te reizen

of opslag. Gemakkelijk in de auto op te bergen.

inklapbare kinderen kleine rolstoel.png

Opklapbare bureaustoelsteun

Het is handig om de

rolstoel naar de eettafel.

lichtgewicht kinderen kleine rolstoel.png

Dubbele X-brace,

Min. 125 kg draagvermogen,

gelden voor de meeste consumenten.


TIM截图20180817180445.jpg


Certificaat:

Fabriek: ISO13485: 2003-norm

Producten: Alle rolstoelen zijn beoordeeld op conformiteit met de conformiteitsvereisten voor CE-markering Volgens de richtlijn medische apparatuur 93/42 / EEC Annex I & VII.

Onze voordelen:

  1. Heb meer dan 10 jaar met veel importeurs samengewerkt.

  2. Ervaren in zakendoen met grote klanten.

  3. Snelle levertijd voor fatsoenlijke bestellingen.

  4. Eigen ontwerpteam voor ontwikkeling van nieuwe producten.

  5. Fabriek gecontroleerd door SGS, Intertek.

  6. Gratis monsters kunnen worden verstrekt.


Rolstoel onderhoud:

Allereerst moet je het apparaat volledig begrijpen, hoe het te gebruiken, de functie van de knoppen overal, geen dingen lijken te kopen, niet flexibel kunnen worden gebruikt op kritieke momenten, vooral hoe te beginnen en hoe snel te stoppen, wanneer de plotselinge gebeurtenissen kunnen een belangrijke rol spelen.

Houd het lichaam schoon en droog op een droge plaats om te voorkomen dat de onderdelen roesten.

Controleer regelmatig het bandengebruik, repareer de draaiende onderdelen op tijd en voeg regelmatig een kleine hoeveelheid smeerolie toe.

Soms is het onvermijdelijk om modderig water te krijgen, of nat te worden door de regen, aandacht te besteden aan het op tijd reinigen van de grond en het aanbrengen van antiroestwas. De regen is te zuur. Als de grond niet op tijd wordt schoongemaakt en het gemakkelijk is om te worden geroest in een rolstoel, tenminste vanuit het visuele Het beïnvloedt de schoonheid ervan.


initpintu_ 副本 .jpg

 


Rolstoel operaties:


Rolstoelinzet: houd de armleuningen met beide handen naar buiten en druk zachtjes op de rolstoelen aan beide zijden van de kussens om ze gemakkelijk uit te klappen; draai eerst de pedalen omhoog en draai ze ondersteboven.


Rolstoelvouwen: gebruik beide handen om het kussen vast te pakken en til het middengedeelte voor en na op en de rolstoel kan worden opgevouwen.


Voethoogte afstellen: Draai de bevestigingsbout van de vierkante kop aan de onderkant van de pedaalelleboog los, druk de rechte buis naar binnen of trek hem eruit en stel de hoogte van het pedaal vrij in.


Rijden: zet eerst de voet op, ga plat zitten en houd hem plat, houd de voet vast en beweeg beide kanten van de handring tegelijkertijd naar voren of naar achteren om de patiënt vooruit of achteruit te laten gaan. Wanneer u naar links draait, stabiliseert u het linkerwiel. Trek het rechterwiel naar voren, draai naar rechts en omgekeerd.


Rem: Druk op de remhendel om te remmen.


Hot Tags: gehandicapte vouwbare tienerrolstoel, China, Foshan, fabriek, leveranciers, goedkoop, best

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk