Lichtgewicht verchroomde transport handmatige rolstoel

Lichtgewicht verchroomde transport handmatige rolstoel

Deze rolstoel is ontworpen voor mensen die niet gemakkelijk zelf kunnen lopen. Deze lichtgewicht handbewogen rolstoel is gemaakt van staalpijp, verchroomd stoelframe, zitting en rugleuning zijn gemaakt van PVC-stoffering.
Praat nu

Productdetails


Productdetails

lichtgewicht transport handmatige rolstoel.png

  Handrim is verchroomd met een glad oppervlak,

zal de handen van de gebruiker niet bezeren.

verchroomde handmatige rolstoel.png

Verchroomde voorvorken maken het geheel

rolstoel mooi en fatsoenlijk.

verchroomde lichtgewicht rolstoel.png

Aluminium voetplaten, duurzaam en stevig

verleng de levensduur.


Productspecificatie

QQ 截图 20171025174804.png


bedrijfsinformatie

Tianjin Linkang Medical Apparatus Co., Ltd. is een verzameling productonderzoek, -ontwikkeling en -verkoop als een van de moderne bedrijven. De belangrijkste producten van het bedrijf zijn: assortiment medische bedden, thuiszorgbedden, verpleeghuisbenodigdheden, rolstoel, toiletstoel, wandelstok, blindriet, rollator, en luchtmatras en andere medische, revalidatieproducten.

图片 1.png

We hebben niet alleen het onafhankelijke onderzoeks- en ontwikkelingsteam, en de oprichting van een uitgebreid systeem voor kwaliteitscontrole van producten, waardoor de fabrieksproducten van hoge kwaliteit zijn.We hebben meer dan 200 werknemers, 100 sets van productieapparatuur, management- en productiesterkte in de toekomst, niet alleen kan voldoen aan een verscheidenheid van grote bestellingen, en kan voldoen aan de OEM / ODM bestellingen. We oprecht verheugen ons op het werken met uw medewerking, en zorgen voor de kwaliteit van de dienstverlening tot uw tevredenheid.Onderzoek