Lichtgewicht opvouwbare rolstoel met antiballistiek

Lichtgewicht opvouwbare rolstoel met antiballistiek

Het product is een dikke, gevoerde zitstof, het is een grote favoriet in landen in het Midden-Oosten, vooral in Jordanië en Egypte.
Praat nu

Productdetails

Producten beschrijving

Het product van Lightweight Collapsible Antibedsore Wheelchair is een klassiek zwart kleurenframe en met een hard en dik kussenkussen. Het is gemakkelijk te vouwen en lichtgewicht. Drie jaar garantie is ook een goede garantie voor de duurzame kwaliteit.


Productdetails:

handicap opvouwbare rolstoel 802D details:

gehandicapten opvouwbare handmatige rolstoel.png

dubbele dikkere spons, comfortabeler

Het ontwerp van de veiligheidsgordel zorgt ervoor

maximale veiligheid.

gehandicapt manueel rolstoel.png

Niet-pneumatische banden, hoge slijtvastheid,

verhoogd rolstoelgebruik.

gehandicapten rolstoel.png Nieuwe type MAG-banden, aantrekkelijk

en milieu

en verdikte harspedalen,

draagbaar en duurzaam


TIM截图20180907150455.jpg


Productkwalificaties:

图片 1.png


Bedrijfsinformatie:

Opgericht in het jaar 2012, hebben we "Tianjin Linkang Medical Apparatus Co., Ltd," met succes een belangrijke producent en exporteur van hoogwaardig ziekenhuisstaalmeubilair te voorschijn gekomen. Aangeboden producten assortiment bestaat uit een handmatige rolstoel, elektrische rolstoel, ziekenhuis gewone bedden. Alle aangeboden producten worden vervaardigd met behulp van kwaliteit getest materiaal en de nieuwste technologie volgens industriële normen. Ons assortiment heeft een hoge waardering gekregen dankzij de uitstekende functies, zoals eenvoudig te installeren, duurzaam, uitstekende functionaliteit, zeer efficiënt, gemakkelijk in gebruik en optimale sterkte.


Toepassing:

We streven ernaar een beroemd bedrijf te worden met de hulp van ons gekwalificeerde team van professionals en geavanceerd onderzoek en technologie. Om deze hoogwaardige rolstoel te vervaardigen, worden we ondersteund door een ultramoderne infrastructuur. Dit helpt ons om onze productie op de juiste manier uit te voeren. Bovendien voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van levering van kwaliteit en prestaties en kunnen ze worden aangepast op het gebied van ontwerp- en afwerkingsspecificaties zoals vereist door de klanten.


Onze service:

1. we hebben de beste verkoper om u te antwoorden in 24 uur!

2. Perfecte after-sales-diensten kunnen ook worden verstrekt!

3. OEM & ODM zijn ook beschikbaar! Zoals logo's, sticker etc.

4. Sample volgorde

5. Ons assortiment varieert van handmatige rolstoel tot elektrische rolstoel, dus u kunt alle producten vinden die u leuk vindt!Hot Tags: lichtgewicht inklapbare antiboredore rolstoel, China, Foshan, fabriek, leveranciers, goedkoop, best

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk