Lichtgewicht dubbele remmen rolstoel

Lichtgewicht dubbele remmen rolstoel

Het product van de lichtgewicht dubbele remmen rolstoel LK801C3 is erg populair in de Amerikaanse en Europese markten. Het frame zilver gepoedercoat stalen frame. Het ontwerp van dubbele remmen en dubbele Cross Brace is veiliger voor ouderen en gehandicapten.
Praat nu

Productdetails

Producten beschrijving

Het product van de lichtgewicht dubbele remmen rolstoel LK801C3 is erg populair in de Amerikaanse en Europese markten. Het frame zilver gepoedercoat stalen frame. Het ontwerp van dubbele remmen en dubbele Cross Brace is veiliger voor ouderen en gehandicapten. Voor- en achterwielen zijn massieve banden om het op de grond gladder te maken. Al onze producten zijn ISO13485 & CE-gecertificeerd, we hebben een professioneel R & D-team en after-sales service team. je kunt er gerust op zijn om te kopen.


Productdetails:

lichtgewicht dubbele remmen rolstoel LK801C3 details:

lichtgewicht dubbele brakes.png

Zitkussen met Oxford-doek

meer zachte stoel, comfortabel

ABS-armleuningen: ABS antislip-armleuningen,

veiliger

dubbele remmen handmatige rolstoel.png

Achterrem: eenvoudig te regelen snelheid

en parkeren, veilig rennen op de hellingsweg

lichtgewicht remmen rolstoel.png Handrem: dubbele veiligheidsbescherming
lichtgewicht handremmen wheelchair.png

8-inch massief voorwiel,

360 graden rotatie,

vlot rijden


Productspecificatie:

Beschrijving van goederen

Handmatige opvouwbare rolstoel

Model

LK-801C3

Oorspronkelijke plaats

TIANJIN LINKANG

Voorwiel

8 "massieve banden

Geschikt voor

Oudere mensen en gehandicapten

Achterwiel

24-inch massieve banden

Hele frame

Zilver gepoedercoat

Zitbreedte

43cm

Voorvorken

Zwart gepoedercoat

Stoelhoogte

43cm

Cross Brace

Zilver gepoedercoat

NW

15kg

pedalen

Zilver gepoedercoat ijzer

GW

17kg


Productkwalificaties:

beste rolstoel met CE.jpg 


Hoe een wetenschappelijke rolstoel voor ouderen te kiezen:

Oudere mensen kunnen een disfunctie van de onderste ledematen ondervinden en problemen hebben met lopen vanwege de achteruitgang van hun fysieke functies, die het leven en de sociale activiteiten van ouderen ernstig beïnvloeden. Koop een rolstoel is niet hoe hoger de prijs hoe duurder hoe beter, het belangrijkste is voor jezelf. Als u de verkeerde rolstoel kiest, veroorzaakt dit niet alleen economisch afval, maar ook schade aan het lichaam.

Daarom, wanneer u een rolstoel koopt, is het het beste om professionele instellingen, onder de beoordeling en begeleiding van professionals, de juiste fysieke conditie van hun rolstoelen te kiezen.


zitbreedte

Oudere mensen zitten op de rolstoel, er moet 2,5-4 cm zijn tussen de twee dijen en leuningen.


stoel lengte

De juiste lengte is als de ouderen gaan zitten, de voorkant van het kussen 6,5 cm achter de knie, ongeveer 4 vingers breed. Als de stoel te lang is, is het bestand tegen de knie, onderdrukking van bloedvaten en zenuwweefsel en zal de huid worden gedragen. Als de stoel te kort is, verhoogt dit de druk op de billen, waardoor ongemak, pijn, beschadiging van de weke delen en drukplekken ontstaan.


Hoogte van de rugleuning

Onder normale omstandigheden moet de bovenkant van de rugleuning ongeveer 10 cm in de oksel zijn, ongeveer met de vingerbreedte. Hoe lager de rugleuning, hoe groter het bovenste gedeelte van het lichaam en het bereik van de armenactiviteit, hoe handiger de functionele activiteiten, maar het ondersteuningsoppervlak is klein en beïnvloedt het lichaam soepel.


Armleuning hoogte

In het geval van adductie van de armen, wordt de onderarm op de achterkant van de armsteun geplaatst en is de flexie van de elleboog ongeveer 90 graden zoals normaal. Zoals leuningen te hoog, vermoeide schouders gemakkelijk om de velg te bevorderen, veroorzaken gemakkelijk schaafwonden aan de bovenarm. Wanneer de leuning te laag is, heeft het rijden met de rolstoel de neiging om ervoor te zorgen dat de arm naar voren leunt, waardoor het lichaam uit de rolstoel valt. Als u de rolstoel langdurig in een voorwaartse positie gebruikt, kan de wervelkolom vervormen en kan de borstkas samendrukken, waardoor ademhalingsproblemen ontstaan.

zitting en pedaalhoogte

Zitting en de hoogte van het pedaal zijn met elkaar gecoördineerd, als de stoel hoog is, is het pedaal relatief laag, terwijl het pedaal hoog is. Onder normale omstandigheden, ouderen zitten in de rolstoel in de onderste ledematen van de pedalen, vervolgens de onderbeen 1/3 vóór de voorkant van ongeveer 4 cm.


kussen

Om senioren zich comfortabel te laten voelen in de rolstoel en doorliggen te voorkomen, moeten zitkussens op de stoel van de rolstoel worden geplaatst en kan het kussen de druk van de billen verdelen. Gemeenschappelijke kussens hebben schuimrubber en opblaasbare kussens.


Onze service:

1. we hebben de beste verkoper om u te antwoorden in 24 uur!

2. Perfecte after-sales-diensten kunnen ook worden verstrekt!

3. OEM & ODM zijn ook beschikbaar! Zoals logo's, sticker etc.

4. Sample volgorde

5. Ons assortiment varieert van handmatige rolstoel tot elektrische rolstoel, dus u kunt alle producten vinden die u leuk vindt!

elektrische rolstoelservice.png 


Hot Tags: lichtgewicht dubbele remmenrolstoel, China, Foshan, fabriek, leveranciers, goedkoop, best

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk