MAG Rear Tire Manual rolstoel voor mensen met overgewicht

MAG Rear Tire Manual rolstoel voor mensen met overgewicht

Dit is een handmatige rolstoel met MAG-achterband. De MAG-achterwielrolstoel verhoogt het laadvermogen en is goed geschikt voor mensen met overgewicht. Het is de functionele rolstoel van uitstekende kwaliteit die de eisen van te zware gebruikers kan ontmoeten.
Praat nu

Productdetails

1.pnginklapbare MAG achterband rolstoel.png

Mag achterwiel

MAG-achterband lichtgewicht rolstoel.pnggegevens


2.png

3.png

Bedrijfsprofiel en voordeel
通用 图 1 (1) .jpg

通用 图 1 (2) .jpg


Na verkoop

Bij normaal gebruik en bewaring van de rolstoel zijn alle delen van de rolstoel gebroken of gebroken. Vanaf de datum van verkoop is de gebruiker in drie maanden verzekerd door middel van facturen of garantiekaarten naar de fabriek of na een servicecentrum. Bij normaal gebruik, zoals frame, handwiel, stalen ring, voor- en achterwiel, asvervorming, breuk, lagerscheur, lasbreuk enzovoort, is er een gratis vervanging in een fabriek in een week. Tijdens de garantieperiode werden de onderdelen beschadigd als gevolg van onjuiste gebruikers of bewaring. Lekkage van de binnenband, oppervlakteschade en roest vallen niet onder de garantie.


Hot Tags: mag achterband manuele rolstoel voor mensen met overgewicht, China, Foshan, fabriek, leveranciers, goedkoop, best

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk