Niet-pneumatische draagbare ultralichte rolstoel

Niet-pneumatische draagbare ultralichte rolstoel

Volgens de standaardbepaling volgens 5.7.1 GB13800-2009 mag de handmatige vierwielaandrijving op de rolstoelremafstand niet groter zijn dan 1,5 m. Statische stabiliteit: longitudinale naar voren: p 10 °, verticale achteroverkanteling: p 10 °, rol , of 15 °.
Praat nu

Productdetails

Rolstoelprestaties:


1. De verschillende functies van de gemonteerde rolstoel moeten normaal volgens de instructies van de fabrikant worden gebruikt; alle draaiende en bewegende delen moeten een gelijkmatige beweging, flexibele, geschikte speling hebben, mogen niet bindend zijn of speling vertonen.
2. De rolstoelrand (cirkel) moet voldoen aan de voorwaarden van QB1802, de spaken en de vrouw moeten voldoen aan de voorwaarden van QB / T1888, de banden moeten voldoen aan de GB / T1702 of aan de bepalingen van GB / T10824.


Detailfoto'sRolstoelen moeten worden verkleind, flexibel en mogen niet te los of te strak zijn.

het product is opgebouwd uit frame, achterkant van een stoel, zitkussen, het voorwiel, achterwiel, rem, pedaal.
Beschrijving:

rolstoelfabriek in goede staat geïnstalleerd, de gebruiker wordt gebruikt door de manipulatie van de rolstoel, de gebruiker mag niet meer dan 90 kg wegen. Rolstoel moet de temperatuur zijn 5 ~ 40 , relatieve vochtigheid met 0 ~ 80% van de omgeving, rolstoel bandenspanning bereik van 430 kpa tot 450 kpa.


BELANGRIJKSTE AFMETINGEN & PARAMETERS:
1. Algemene afmetingen: lengte: 1000 mm; De totale breedte: 670 mm; Totale hoogte: 880 mm;
2. De vouwbreedte: 260 mm;
3. De zitbreedte: 450 mm;
4. De zitdiepte: 245 mm;
5. Zitting hoog vanaf de grond (voorkant): 460 mm;
6. De hoogte van de armsteun: 685 mm;
7. De afstand tussen de armsteun: 460 mm;
Aan de achterkant van een stoel hoogte: 420 mm;
9. De voet houdt hoog vanaf de grond: 240 mm;
10. Kwaliteit: 16 kg;
11. De grootste consumentenkwaliteit: 90 kg;
12. De specificatie van het voorwiel: 170 mm;
13. De specificatie van het achterwiel: 610 mm.MERK OP:
1. Als de rolstoel twee handgrepen aan beide kanten van de binnenwaartse beweging naar achteren vasthoudt, kan de kracht met de hand naar beneden worden gebracht. Wanneer een rolstoel moet of zich tot een rolstoel moet beperken, moet het pedaal roteren om eerst te worden opgevouwen en vervolgens met de hand worden meegenomen, zodat het zitkussen in het midden van de rolstoel kan worden geplaatst.
2. De rolstoel is geschikt voor gebruik in de vlakke ondergrond van de slaapkamer, de maximale belasting van 90 kg.
3. De gebruiker om een rolstoel te duwen, blijf alsjeblieft met een constante snelheid bewegen.AFTER-SALES SERVICE:
Onder de voorwaarde dat de regels voor opslag en gebruik worden nageleefd, biedt het bedrijf gratis garantie binnen 6 maanden na de aankoopdatum wanneer het product niet werkt (frame-lasonderdelen binnen een jaar). Er zijn meer materiaalkosten dan de garantieperiode. Los het niet zelf op als er een probleem is, neem dan contact op met de fabrikant die verantwoordelijk is voor het onderhoud.Hot Tags: niet-pneumatische draagbare ultralichte rolstoel, China, Foshan, fabriek, leveranciers, goedkoop, best

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk